Nisan sonu mayis basi dolu dolu gecer bizde.. Esimin dogum gününden sonra anneciminde hep birlikte bir yasina daha girdik.. Güzel Rabbim dahada uzuun ömürler, saglikla, bereketle, mutlulukla nasip eder insAllah ...♥
Önümüzdeki aydaki Türkiye ziyaretimiz sebebiyle normalinden dahada yogun geciyor günlerimiz.. Gerceklesdirmem gereken fotograf cekimlerim.. Birbirinden seker anne adaylarimiz, dünyaya merhaba deyip ve ilk pozlari icin ziyaretime gelmek isteyen bebeklerim, ilk bahara civil civil merhaba demek isteyen cocuklarim.. hepsi güzel karelerde ölümsüzlesmek icin bu ay benimle birlikte olacak.. Bunlarin yani sira birbirinden güzel ciftlerimiz.. Sevgilerini, en mutlu günlerini paylasacaklar benimle..
Tüm bunlar cok güzel, cok özel anlar.. Ve benim icin tatli telaslar.. ♥
Türkiye ziyaretimde ise hersey diledigimiz gibi planlarsa ve gerceklesirce güzel bir hayalimi Allahin izniyle gerceklestirecegim. Lütfen sizlerde dua edin olurmu, dualarinizi eksik etmeyin :)
Ama projemizle alakali malesef daha birsey söyleyemicem. Ama insAllah temmuzda sizlerle paylasacagim ... Simdilik cici bir süpriz olarak kalsin :)
Pastam süprizdi.. ama annemin bir gece öncesinde Giotto Pasta yine aklina düsmüs, gönlüne konmus.. Güzel kalplimin, iyi niyetlimin icine dogmus pastasi, dilegi kabul olmus... :)
*GIOTTO PASTA*
MALZEMELER:
♥ 3 katli pandispanya
♥ 1 paket Giotto (4lü paket)
♥ 3 kutu cig krema
♥ 1 paket krema sertlestirici
♥ 200g cikolata
♥ 2 yemek kasigi dolusu nutella
♥ yaklasik 100g parcalanmis findik
♥ yaklasik 100g parcalanmis/cekilmis findik
HAZIRLANISI:
♥ Yasklasik 4 SAAT ÖNCESINDEN: 2 kutu kremayi, cikolata ve nutella ile birlikte benmari usulü eritin. Sogumaya birakin. Ve en az üc-dört saat buzdolabinda beklettin.
Cikolatali kremayi cirpin. Ikiyi bölün.
Yarisina parcalanmis findiklari karistirin. Diger yarisina ise bir catal yardimi ile ezdiginiz Giottolari (2 bucuk paket) karistirin.
♥ Birinci Pandispanyayi alip servis tabagina yerlestirin. Bir firca yardimi ile hafif suyla islatin.
Giottolu kremayi üzerine sürün. Ikinci pandispanyayi üzerine yerlestirin yine hafif suyla islatin ve üzerine findikli kremayi sürün. Ücüncü pandispanyayi en üste yerlstirip yine ayni sekilde hafif suyla islattin.
♥ Kalan sonuncu kutu kremayi krema sertlestirici ekleyip cirpin. Ve pastanizin her bir yönüne krema sürün. Yanlarini cekilmis üzerini ise parcalanmis findik ile kaplayin.
♥ Üzerini Giotto ve arzuya göre cikolata ile süsleyin.
Afiyet sekerler olsun.. ♥
** Gecen seneki gibi cok zaman ayiramiyorum artik bloguma. Ama tabii ki yeni yeni lezzetler deneniyor ve fotograflaniyor ve hatta paylasiliyorda.. lakin facebook aracligiyla: Fan Saymizdan takip edebilir, gelecek tariflerden haberdar olabilirsiniz..
Sayfaya ulasmak icin lütfen fotografin üzerine tiklayin.
Herkese Sicacik Sevgi ve Selamlarla... Mutlu, Umutlu Kalin.. ♥
pasta muhteşem, fotoğraflar muhteşem..tebrik ederim.
YanıtlaSilGiotti neymiş yahuuu?
YanıtlaSilValla ben görünüş itibariyle bayıldım hasretim.Yani şu giottiyide çözersem vallaha da billahada yapıcam.
Elerine sağlık gönlü güzel, kendi güzel arkadaşım.
yine muhteşemsin
YanıtlaSilPasta cok guzel olmus, ellerinize saglik. Annenize saglikli bir ömür diliyorum. Daha oncede fotograflarinizi gormustum, hepsi birbirinden guzel. Tebrikler
YanıtlaSilSevgiler
Canım benim pastan harika ellerine sağlık.Fotoğraflara gelince muhteşem ötesi objektifine sağlık:)))Sevgiler.
YanıtlaSilBu nasıl bir güruntudur yarabbin
YanıtlaSilpasta muhtesemmm
elinize sağlık
Bayıldım,bayıldım...
YanıtlaSilObjektifine,güzel bakış açına,emeğine sağlık canım.
Muhabbetle..
Bayıldım,bayıldım...
YanıtlaSilObjektifine,güzel bakış açına,emeğine sağlık canım.
Muhabbetle..
O ağaçtaki rengarenk kumaşları da sen mi bağladın yoksa :))
YanıtlaSilLütfen Antalya'ya gel sen :)
Tüm bu güzellikleri ortaya çıkarttığın için sen derin bir saygıyla,imrenerek,takdirle selamlıyorum :)
YanıtlaSil